Kerhot

KEVÄÄLLÄ KERHOT JATKUVAT VK 3-4! 
Viikolla 3 jatkuvat kaikki Jurvan kerhot 
Viikolla 3 jatkuvat Kurikan kerhoista: Mieto, Kankaan kokkikerho, Kurnun askartelukerho, Kurnun kokkikerho
Viikolla 4 jatkuvat Kurikan kerhoista: Polvenkylän kerho, Säntin kerho, Panttilan kerho ja Luovan kerho

Tervetuloa mukaan niin vanhat kuin uudetkin kerholaiset! :)

Vasemman reunan valikosta löydät Kurikassa ja Jurvassa kokoontuvat 4H-kerhot! 

 

Tule mukaan 4H-kerhotoimintaan!  4H on Suomen suurin nuorisojärjestö, jonka mottona on tekemällä oppiminen. Olemme poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumattomia. Kylillä kokoontuvat 4H-kerhot ovat monitoimikerhoja, joissa mm. pelataan, leikitään, askarrellaan, retkeillään sekä leivotaan ja kokkaillaan. Lisäksi meillä kokoontuu useita teemakerhoja joissa perehdytään tarkemmin kyseiseen harrasteeseen ja niihin on erilliset ilmoittautumiset.

Kurikassa toimii vuosittain n. 15 kerhoa. Kerhotoiminta noudattaa koulumaailman rytmiä, joten loma-aikoina kerhot eivät yleensä kokoonnu. Kerhokausi alkaa syyskuussa ja päättyy huhti-toukokuun vaihteessa. Kerhoihin ilmoittaudutaan paikanpäällä kerhoissa tai soittamalla 4H-yhdistykseen. Ainoastaan kokkikerhoihin on rajoitettu osallistujamäärä ja niihin on ennakkoilmoittautuminen.

Kerhoharrastus edellyttää jäsenmaksua; 35€/lukuvuosi/hlö tai perhemaksu (useampi lapsi tai koko perhe) 70€/lukuvuosi. Maksu oikeuttaa osallistumaan kaikkiin kerhoryhmiimme. Jäsenmaksun maksaneet ovat vakuutettuja kerhotoiminnan aikana ja kerhoissa käytettävä materiaali sisältyy jäsenmaksuun. Lisäksi saat mm. 4H-jäsenkortin, jäsenetuuksia, kurssitoimintaa, tapahtumia sekä retkiä.

Kerhotoimintaan voivat osallistua yli 6-vuotiaat, eli eskarilaiset ja sitä vanhemmat. Kerhoissamme käy eri-ikäisiä lapsia, niin tyttöjä kuin poikiakin. Myös yläastelaiset ovat tervetulleita vaikka ensin apuohjaajiksi ja myöhemmin ohjaajiksi. Perustame uusia kerhoja tarvittaessa kysynnän mukaan - ideoita ja toiveita uusista kerhoista saa meille myös esittää! :)

Tule mukaan tutustumaan, pari ensimmäistä kertaa voit olla maksutta mukana.

Kyselyt Kurikan 4H-kerhotoiminnasta:

Tarja Tastula, toiminnanjohtaja 
p. 050-523 5938, tarja.tastula@4h.fi

PS. Ensimmäisellä kerralla kerholaisille jaetaan liittymislomake/henkilötietokaavake, jotka täytetään kotona ja palautetaan ohjaajalle seuraavalla kerhokerralla Lähetämme jäsenmaksulaskun syksyn aikana suoraan kotiin eli ei rahaa ei tarvitse tuoda mukaan kerhoon. Erillisiä materiaalimaksuja emme peri 4H-kerhoista.