Kerhot

Kevään kerhokausi eskarilaisille ja alakoululaisille on alkannut! 
Tervetuloa mukaan niin vanhat kuin uudetkin kerholaiset! :)


Kanta-Kurikan kerhot alkavat viikolla 4:


*Teatterikerho torstaisin klo 16:30-18 nuorisotalo Kurnulla
*Panttilan kerho keskiviikkoisin klo 17-18 Koiviston koululla
*Miedon kerho torstaisin klo 17-18 Miedon koulun salissa
*Polvenkylän kerho: tieto ilmoitetaan pian!


Jurvan kerhot alkavat viikolla 4:
 
*Kokkikerho maanantaisin klo 16:30-18 Jurvan nuorisotilalla
*Sporttikerho torstaisin klo 16-17 Jurvan liikuntahallilla
*Kokkikerho joka toinen perjantai (parittomat viikot) klo 13-14:30 Jurvan nuorisotilalla


Kerhomaksuna toimii 4H:n jäsenmaksu (35 e yksilömaksu / 70 e perhemaksu). Jäsenmaksulla saa osallistua kaikkiin kerhoihin. Erillistä materiaalimaksua ei toiminnassamme ole.

Tervetuloa mukaan 4H-kerhotoimintaan!  4H on Suomen suurin nuorisojärjestö, jonka mottona on tekemällä oppiminen. Olemme poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumattomia. Kylillä kokoontuvat 4H-kerhot ovat monitoimikerhoja, joissa mm. pelataan, leikitään, askarrellaan, retkeillään sekä leivotaan ja kokkaillaan. Lisäksi meillä kokoontuu useita teemakerhoja joissa perehdytään tarkemmin kyseiseen harrasteeseen ja niihin on erilliset ilmoittautumiset.

Kurikassa toimii vuosittain n. 15 kerhoa. Kerhotoiminta noudattaa koulumaailman rytmiä, joten loma-aikoina kerhot eivät yleensä kokoonnu. Kerhokausi alkaa syyskuussa ja päättyy huhti-toukokuun vaihteessa. Kerhoihin ilmoittaudutaan paikanpäällä kerhoissa tai soittamalla 4H-yhdistykseen. Ainoastaan kokkikerhoihin sekä taidekerhoihin on rajoitettu osallistujamäärä ja niihin on ennakkoilmoittautuminen (nettilomake).

Kerhoharrastus edellyttää jäsenmaksua; 35€/lukuvuosi/hlö tai perhemaksu (useampi lapsi tai koko perhe) 70€/lukuvuosi. Maksu oikeuttaa osallistumaan kaikkiin kerhoryhmiimme. Jäsenmaksun maksaneet ovat vakuutettuja kerhotoiminnan aikana ja kerhoissa käytettävä materiaali sisältyy jäsenmaksuun. Lisäksi saat mm. 4H-jäsenkortin, jäsenetuuksia, kurssitoimintaa, tapahtumia sekä retkiä.

Kerhotoimintaan voivat osallistua yli 6-vuotiaat, eli eskarilaiset ja sitä vanhemmat. Kerhoissamme käy eri-ikäisiä lapsia, niin tyttöjä kuin poikiakin. Myös yläastelaiset ovat tervetulleita vaikka ensin apuohjaajiksi ja myöhemmin ohjaajiksi. Perustamne uusia kerhoja tarvittaessa kysynnän mukaan - ideoita ja toiveita uusista kerhoista saa meille myös esittää! :)

Tule mukaan tutustumaan, pari ensimmäistä kertaa voit olla maksutta mukana.

Kyselyt Kurikan 4H-kerhotoiminnasta:

Tarja Tastula, toiminnanjohtaja 
p. 050-523 5938, tarja.tastula@4h.fi

PS. Ensimmäisellä kerralla kerholaisille jaetaan liittymislomake/henkilötietokaavake, jotka täytetään kotona ja palautetaan ohjaajalle seuraavalla kerhokerralla Lähetämme jäsenmaksulaskun syksyn aikana suoraan kotiin eli ei rahaa ei tarvitse tuoda mukaan kerhoon. Erillisiä materiaalimaksuja emme peri 4H-kerhoista.