Kurssit

Kurssien kautta töihin

Haluatko töitä? 4H-työelämäkurssit auttavat sinua eteenpäin. 4H-työelämäkurssit on tehty sitä varten, että sinä löytäisit helpommin työpaikan.

Kursseilla saat työelämätietoutta ja opit käytännön taitoja. Kurssien jälkeen voit tehdä töitä 4H-yhdistyksen kautta. Meillä töihin voi päästä jo 13-vuotiaana. Vuosittain 4H-yhdistykset ympäri Suomea työllistävät yli 8 000 nuorta! Kurikan 4H-yhdistys työllistää vuosittain lähes 50 nuorta erilaisiin työtehtäviin.

4H-yhdistys toimii työnantajanasi, joka välittää sinut esimerkiksi ulkoiluttamaan asiakkaan koiraa tai leikkaamaan nurmikkoa. Asiakkaina voivat olla yksityishenkilöt, yritykset ja kunnat. Palkkasi maksaa 4H-yhdistys.

Miksi kurssille?

4H-työelämäkursseilla opit erilaisia työtehtävissä tarvittavia tietoja ja taitoja sekä tutustut työelämän pelisääntöihin. Samalla, kun osaamisesi kasvaa, saat lisää itseluottamusta ja varmuutta. Kaikki kursseille osallistuvat nuoret saavat itselleen myös kurssimateriaalin, jonka tuottamiseen ovat osallistuneet alan asiantuntijat, sekä todistuksen suorittamastaan kurssista. Kurssin käytyäsi sinun on helpompi saada töitä.

Mikä kurssi sopii minulle?

4H-työelämäkurssit valmentavat sinua erilaisiin töihin.